Одржувајте ја машината за сад за хартија

Од професионална гледна точка, ги препорачуваме следните методи за чување на хартиени чинии за ваша референца.

вести1

1.Обично треба да ги средиме производите од хартиени садови направени секој ден, да пакуваме нетоксична пластична кеса пред да ја ставиме во кутијата и да ја затегнеме устата на кесата.

2.Садот за хартија треба да се стави на суво и проветрено место за да се избегне отворен пламен и пожари.

3.Времето на задржување на производите од хартиени чинии не надминува 2 години, а производите со истечен рок не можат да се користат.

Како да ја одржувате машината за сад за хартија?Сумирајте го следново од професионалци:

1.Редовно отстранувајте ги разните материјали во процесот на производство на хартиени чинии на машината за сад за хартија и внимателно чистете ја.

2.Обрнете внимание на правилната работа на машината за сад за хартија.За да се одржи добрата работа на машината за хартиени чинии, работните делови треба да одржуваат добро подмачкување.

3.Кога работи машината за чинии за хартија, притисокот на тркалање на мелницата за виткање не може наеднаш да се зголеми, а грејачот треба правилно да се исклучи при долготрајна работа на висока температура.

4.Околината за производство на машината за сад за хартија треба да се одржува чиста, без загадување, отпорна на влага и огноотпорна.

5.Кога не ја користите машината за сад за хартија, користете чиста пластична фолија за покривање на опремата за да избегнете прашина и да влијаете на ефектот на одржување.

Накратко, машината за садови за хартија ги произведува производите од хартија што ги бара прехранбената индустрија, односно поради големата побарувачка, опремата треба внимателно да се одржува од страна на операторот, а садот за хартија мора да се одржува чист.Без загадување.На овој начин, работниот век на машината за сад за хартија може ефективно да се продолжи, да се подобри квалитетот на производството и моќноста, а садот за хартија за еднократна употреба може да биде производ за центрирање.


Време на објавување: 22 јули 2022 година